Welkom bij Cattery Kittens forum

Welkom bij Cattery Kittens forum

Alle rassen zijn alfabetisch ingedeeld.

Forum
  • Topics
  • Replies
  • Last Post

Abessijn

De Abessijn lijkt op de Afrikaanse wilde kat, de voorouder van de huiskat. De Abessijn is rustig, intelligent, nieuwsgierig en is een prima gezinskat. De Abessijn is niet graag alleen, het is dan ook geen passend ras wanneer je veel van huis bent. De bekendste vachtkleur is wildkleur, maar er zijn nog verschillende andere kleuren toegestaan als rasstandaard.

Amerikaanse Bobtail

De Amerikaanse bobtail is een vriendelijke kat met een korte staart. De Amerikaanse bobtail is een stevig ras en komt zowel met een kortharige als langharige vacht voor. Amerikaanse bobtails zijn speels, sociaal en redelijk energiek. Ze kunnen niet goed tegen alleen zijn.

American Curl

De American Curl staat vooral bekend om de gekrulde oortjes. Er bestaan zowel kort- als langharige American Curl katten. American Curl katten behoren tot middelgrote kattenrassen. De American Curl is erg mensgericht. Ze zijn nieuwsgierig, intelligent en houden van knuffelen.

American Wirehair

De Amerikaanse Draadhaar is een ongecompliceerde en vrolijke kat. Ze passen goed in een gezin omdat ze goed met kinderen overweg kunnen. Ze zijn zeer sociaal en vinden gezelschap van een andere kat erg fijn. De Amerikaanse Draadhaar wordt overwegend in de VS gefokt.

Amerikaans Korthaar

De Amerikaans Korthaar is een goedmoedige, gemakkelijke kat en heeft een stevige, gespierdere lichaamsbouw. Zijn karakter is nieuwsgierig, brutaal, intelligent en actief. De Amerikaanse Korthaar is een echte gezelschapskat.

Australian Mist

De Australian Mist is een ras van middelgrote katten met kort haar. De Australian Mist heeft een opvallend en uniek vachtpatroon. Ze zijn speels, nieuwsgierig, sociale en aanhankelijk. Een perfecte gezinskat.

Oops! No Post Found

107 onderwerpen aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 107)

1 2 3 6 7 8
  • The forum ‘A’ is closed to new topics and replies.