Welkom bij Cattery Kittens forum

Welkom bij Cattery Kittens forum

Alle rassen zijn alfabetisch ingedeeld.

Forum
  • Topics
  • Replies
  • Last Post

California Spangled

California spangleds zijn intelligente en actieve katten die graag spelen, klimmen en rennen. Ze zijn aanhankelijk, sociaal, nieuwsgierig en intelligent. Ze zitten graag op hogeplekken (schouder- of ooghoogte) zodat ze alles goed kunnen overzien.

Ceylon

De Ceylon is een Aziatisch kattenras die ontstaan is in Sri Lanka. De Ceylon is een sociale kat en past zich prima aan in een gezin. De Ceylon is actief, intelligent, aanhankelijk en zelfverzekerd.

Chartreux

De Chartreux of Karthuizer is een oud Frans kattenras gekenmerkt door zijn egaal blauwgrijze, kortharige vacht, amberkleurige ogen en rustige karakter. De meeste chartreux beschikken over een zacht stemgeluid en zijn niet erg vocaal ingesteld.

Cornish Rex

De Cornish rex is ontstaan in het graafschap Cornwall in Engeland.  Het is een kat van het oosterse type met een zachte, gekrulde of gegolfde vacht. Het karakter van de Cornish rex is aanhankelijk en mensgericht.

Cymric

De Cymric is stevig en grof gebouwd en heeft geen staart. De Cymric is een rustige, sociale en aanhankelijke kat. Het is een praakzame kat die prima past in een gezin.

Oops! No Post Found

107 onderwerpen aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 107)

1 2 3 6 7 8
  • The forum ‘C’ is closed to new topics and replies.